صادرات خرما گردویی با روکش شکلات به کشورهای حاشیه خلیج فارس از ایران انجام می شود. این محصول با تزیینات متنوع شکلات و در بسته بندی های شیک برای ارائه به بازارهای هدف با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید می شود.
تولید خرما گردویی با تزیین شکلات
تولید فرآورده های خرمایی یکی از دغدغه های تولیدکنندگان جنوبی است تا بتوانند خرما را در قالب محصولات دیگر هم به بازار ارائه دهند. این امر می تواند ضمن رونق بازار خرما، سبب جذب مشتریان با ذائقه های مختلف شود.
یکی از این محصولات خرمایی، خرما با مغز گردو و روکش شکلات است. از آنجایی که مصرف خرما بهمراه مغزهای آجیل خواص بسیاری دارد، تولید این فرآورده توانسته با استقبال خوبی برخوردار شود.
خرما به دلیل داشتن قندهای ساده از جمله گلوکز، فروکتوز و ساکارز یک ماده انرژی زا محسوب می شود که قدرت جذب بالایی در بدن دارد.
از این رو متخصصان تغذیه، مصرف خرما را برای ورزشکاران به میزان ۲ وعده قبل و بعد از تمرینات ورزشی توصیه می کنند.
همچنین خرما برای کودکان و سالخوردگان نیز می تواند مفید باشد، زیرا باعث بهبود عملکرد مغز می گردد و قدرت یادگیری را بالا می برد. خرما خطر ابتلا به آلزایمر را در افراد مسن نیز کاهش می دهد.
انواع خرما مغزدار شکلاتی
برای تولید خرماهای مغزدار می توان از اکثر مغزهای اجیل استفاده کرد. همچنین برای تزیین آن از شکلات تلخ یا سفید بهمراه کنجد یا شکلات های رنگی استفاده می شود.
برای مثال برخی از انواع خرمای مغزدار را نام می بریم:
- خرما با مغز بادام
- خرما با مغز گردو
- خرما با مغز فندق
- خرما با مغز بادام و روکش شکلات
- خرما با مغز گردو و تزیین شکلات
- خرمای شکلاتی با تزیین خلال بادام و پسته
هر یک از این تولیدات در بسته بندی های کادویی و شیک برای ارائه به بازار آماده می شوند. همچنین امکان پذیرش سفارش تولید بر اساس درخواست مشتریان و با توجه به بازار هدف وجود دارد. برای این منظور می توانید از طریق ارتباط با مشاورین فروش مجموعه آرادخرما، درخواست خود را مطرح کنید.
صادرات خرما و مشکلات آن
به طور متوسط سالانه در ایران حدود ۱ میلیون تن خرما در مناطق مختلف تولید می شود که بیشترین مصرف آن مربوط به ماه های محرم و رمضان است.
اگر بخواهیم میزان تولید را در مناطق خرماخیز کشور بررسی کنیم، جنوب استان کرمان با تولید ۱۸۱ هزار و ۸۰۰ تن خرما بیشترین میزان تولید را به خود اختصاص داده است.
عمده خرمای این منطقه: خرما مضافتی، کلوته، مرداسنگ و زاهدی است.
براساس امارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران در سال جاری، بیش از ۸۲ میلیون دلار انواع خرما را به کشورهای مختلف از ایران صادر شده است. این رقم مربوط به صادرات به ۷۸ کشور جهان است.
کشور هند با بیش از ۱۱ میلیون دلار واردات خرما از ایران، بزرگترین مشتری خرمای ایرانی به شمار می رود. اکثر رقم های مضافتی، زاهدی و شاهانی به این کشور صادر می شود.
هرچند صادرات خرما به هریک از کشورهای دنیا ممکن است دچار مشکلاتی شود، اما از سود بالایی برخوردار است. برای مثال ارسال بار خرما به هند به دلیل برخی مشکلات سیاسی با مشکل روبرو شده است، منتهی می توان با داشتن مجوزهای لازم و قانونی محصول را به این کشور هم ارسال کرد.
مراحل صادرات خرما به کشورهای اروپایی
کشورهای اروپایی معمولا قوانین خاص خود را برای واردات کالا دارند. از این رو داشتن یک محصول باکیفیت و معرفی آن به بازارهای جهانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
شرایط اولیه بازار خرمای ایران در روسیه به شرح زیر است:
- بسته بندی بهداشتی و مناسب
- داشتن لیبل به زبان کشور مقصد
- مشخص کردن شرای نگهداری
- داشتن تاریخ تولید و انقضای میلادی
- داشتن گواهی بهداشت و استاندارد
خرماهایی که شانس بیشتری برای فروش در بازار کشور هایی همچون روسیه، المان و ترکیه دارند، شامل ارقام با رطوبت پایین از جمله: خرمای مضافتی، زاهدی، ربی و سایر است.
مجوزهای لازم برای صادرات خرما گردویی و دیگر فرآورده ها
معرفی خرما و فرآورده های تولید شده از آن به بازارهای بین المللی نیازمند مجوزهای اختصاصی است که به شرح زیر است:
- مجوز استاندارد
- مجوز بهداشت و سیب سلامت
- گواهینامه های ایزو
- مجوز آنالیزهای غذایی
- مجوز محصول ارگانیک
- مجوزهای استاندارد کشورهای اروپایی
برای صادرات انواع خرماهای شکلاتی نیز داشتن برخی از مجوزهای فوق لازم است. چنانچه قصد ورود به بازار تجارت خرما و محصولات خرمایی را دارید، می توانید با ما در ارتباط باشید تا تجارتی مطمئن و پرسود را تجربه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.